VERLICHTINGSZAAK IN DEN HAAG

Een familiebedrijf vol creativiteit en kunstenaarschap

popup1

B
AVA Light Concepts is niet zomaar de eerste de beste lampenwinkel in Den Haag, maar een verlichtingszaak vol creativiteit en kunstenaarschap. Wij zijn een echt familiebedrijf.
In 1966 richtte Bram van Baalen BAVA op. Hij wist zich al snel te onderscheiden door het bedenken van innovatieve nieuwe systemen. Ook groeide hij uit tot een succesvolle specialist op het gebied van kunstzinnige ontwerpen. In 2006 namen Patrick van Baalen en Belinda van Baalen het werk van hun vader over. Wij hebben diploma’s energietechniek en binnenhuisarchitectuur op zak. De innovatieve en artistieke verlichtingszaak in Den Haag is bij ons in goede handen.

ONLINE VERLICHTING BESTELLEN

Gemakkelijk online lampen bestellen in onze webwinkel

O
f u nu op zoek bent naar een prachtig vormgegeven lamp voor boven de eettafel of LED schilderijrailverlichting om de schilderijen aan de wand extra goed uit te laten komen. U vindt het allemaal in onze webshop. In onze winkel in Den Haag kunt u alle mogelijkheden en modellen eerst zelf komen bekijken. Natuurlijk geven we u graag deskundig lichtadvies over de benodigde verlichting in uw woning.