• Geen producten in uw winkelmand.

Professioneel lichtadvies van BAVA Light Concepts

Home » Professioneel lichtadvies van BAVA Light Concepts

ruimte

HET LICHTADVIES

Een zoektocht naar de balans tussen de ruimte, de mens en de techniek
B
ij een professioneel lichtadvies spelen meerdere factoren een rol. Eerst kijken wij naar de kenmerken en functie van de ruimte, de te verlichten objecten, de sfeer en de mensen. Contrasten tussen licht en donker, de afstand tot de te belichten objecten en de helderheid van het benodigde licht, zijn ook van groot belang voor het maken van een goed lichtadvies. In ons lichtadvies houden wij tevens rekening met technische aspecten zoals energiebesparing, maar uiteraard ook met uw budget. Dan volgt de keuze van de armaturen. U kunt gebruik maken van bestaande armaturen van merken als Belluce, Artemide, Foscarini, Flos, Lucitalia en andere. Ook kunnen wij speciaal voor uw concept armaturen ontwerpen. Het lichtadvies maken wij voor u zichtbaar op een tekening.

DE RUIMTE

Goed lichtadvies brengt de ruimte tot leven zonder te overheersen
BAVA Light Concepts ontwerpt lichtconcepten voor iedere denkbare ruimte, waar vanwege de functie of de sfeer speciaal licht nodig is. Wij geven lichtadvies voor conferentiezalen, foyers, restaurants, collegezalen, kantoren, kerken, galeries, musea, theaters en zelfs voor bijzondere monumenten als kloosters en kastelen. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor professioneel lichtadvies voor uw woonomgeving.

HET OBJECT

Helder valt het licht op de objecten en toont de kleuren
Eén van de specialisaties van BAVA Light Concepts is de belichting van kunstobjecten. Wij hebben veel ervaring in de verlichting van galeries, expositieruimtes en musea. Even spannend vinden wij het lichtontwerp voor de belichting van een enkel kunstvoorwerp of een kleine particuliere kunstcollectie. Wilt u een historische gevel prachtig laten aanlichten? Wij geven ook lichtadvies over buitenverlichting.
 • Bava Light Concepts
  Sylvain Poonsstraat 14
  2548 XX Den Haag

 • 070-3450045
 • INFORMATIE@BAVA.NL
 • WWW.BAVA.NL

 • BTW: NL801239898B01
  KVK: 27138046

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht