kerken
E

én van onze specialiteiten is het maken van lichtadviezen en maatwerkverlichting voor musea, kerken en monumentale panden. Wij adviseren en ontwerpen lichtsystemen, die aan de hoogste eisen voldoen. Het verlichten van kostbare kunstwerken moet met zorg en de juiste techniek worden uitgevoerd. Hierbij passen wij de modernste lichttechnieken toe.

Kerken zijn meestal monumentale gebouwen. Het is dan ook van belang om de vormgeving van de verlichting aan de architectuur aan te passen. Veel zorg wordt besteed aan de montage mogelijkheden. Het maken van voorzieningen wordt tot een minimum beperkt. Aansluitingen worden op een creatieve manier weggewerkt, waarbij zo min mogelijk hak en breekwerk nodig is en zo min mogelijk zichtbaar is.

De eisen aan kerkverlichting worden steeds uitgebreider. Hierdoor is het aanbod in standaard armaturen zeer beperkt. BAVA Light Concepts is dan ook gespecialiseerd in het vervaardigen van op maat gemaakte armaturen, die volledig aansluiten op het wensenpakket van de eindgebruiker. Hierbij letten wij op het juiste lichtniveau van de algemene verlichting, geven we accenten op architectonische details en zorgen voor de juiste sfeer. Door toepassing van led verlichting wordt de kerk niet alleen goed verlicht maar is de kerk tevens duurzaam en energie zuinig.

Om de passie die wij voor verlichting hebben te ervaren, zouden wij graag nader met u kennismaken. Neem contact op met directeur/ lichtarchitecte Belinda van Baalen voor een vrijblijvend lichtadvies. 070-345 00 45


Een aantal van onze referenties zijn:

Bethlehemkerk-Scharendijke
HHG Melissant-Melissant
Grote kerk-Den Haag
Joodse Synagoge-Delft
Kloosterkerk-Den Haag
Opstandingskerk-Nunspeet
Catharinakapel-Harderwijk
Heilige Adrianus kerk-Langeraar
Kievitskerk-Wassenaar
Maria van Jessekerk-Delft
Adelbertkerk-Delft
Bethlehemkerk-Den Haag
Doopsgezinde gemeente-Rotterdam
Nieuwe Badkapel-Scheveningen