oktober 31, 2013 Nieuws Geen reacties

Nominaties MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 bekend

BAVA Light Concepts en Van der Velde ’t Veentje zijn genomineerd voor de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013. De jury heeft deze twee bedrijven geselecteerd uit de diverse inzendingen. De prijs wordt op 27 november a.s. uitgereikt door wethouder van Duurzaamheid Rabin Baldewsingh.

BAVA is genomineerd omdat zij met hun LED verlichting, waarvoor zij zelf de lampen

en armaturen ontwikkelen, aantonen, al jarenlang, dat LED heel sfeervol, besparend

en duurzaam is. Van der Velde ’t Veentje is genomineerd voor hun durf om in een vrij traditionele branche met elektrische verhuiswagens te werken. Beide bedrijven kunnen worden beschouwd als voorlopers. En beide bedrijven laten zien dat zij met hun duurzame diensten en producten ook geld kunnen verdienen.

Met deze prijs wil MKB Den Haag samen met Duurzaam Den Haag duurzaam ondernemen in de stad stimuleren. Den Haag wil in 2040 klimaatneutraal zijn. Ieder initiatief dat een stap in deze richting zet, mag onder de aandacht komen. De initiatieven die extra bijzonder zijn, mogen beloond worden. Met deze prijs, brengen we deze initiatieven extra onder de aandacht.

De jury van de MKB Den Haag Duurzaamheidsprijs 2013 bestaat uit:

  • Jeannette van Uffelen, MKB Den Haag
  • Otto den Ouden, gemeente Den Haag
  • Anno Fekkes, Haagse Innovatie Motor
  • Geert de Snoo, Universiteit Leiden
  • Leo Freriks, Siemens
  • Geert Kloppenburg, Urgenda
  • Marcel Schuttelaar, Schuttelaar & partners

De prijsuitreiking vindt op woensdag 27 november 2013 om 16.15 uur plaats bij Siemens Nederland. De winnaar ontvangt een pakket aan duurzame producten en diensten, een oorkonde en publiciteit via de kanalen van MKB Den Haag.

MKB Den Haag is een vereniging die de belangen van de mkb-ondernemer in de stad Den Haag behartigt. Deze prijs is tot standgekomen in samenwerking met Duurzaam Den Haag en zal jaarlijks worden uitgereikt.

Geschreven door Bava Light Concepts